Wat doet Rena Productions?

Wij maken van uw event een waar succes!

Bent u degene die conferenties, award uitreikingen, festivals voor duizenden organiseert? Of bent u van plan een kleine off site bijeenkomst te geven? Rena Productions biedt betrouwbare audio-visuele oplossingen voor elk van deze scenario’s en alles daar tussenin.
Ons professioneel opgeleid personeel is beschikbaar om samen met u het evenement te conceptualiseren en kan u verzekeren dat onze Audio-visuele apparatuur en diensten voldoen aan de specificaties voor uw productie. Een getrainde AV technicus zal ook op locatie aanwezig zijn om ervoor te zorgen dat alle apparatuur naar behoren werkt en dat u en uw sprekers een comfortabel gevoel hebben bij het gebruik van de materialen.
Wij begrijpen dat u slechts één kans heeft om een presentatie uitzonderlijk te maken daarom bieden wij steeds de meest recente beschikbare technologie en uitstekende klantenservice om ervoor te zorgen dat uw vergadering of congres een groot succes wordt.
.

[iconbox type=”11″ icon=”ion-lightbulb” title=”Licht” link=”#licht”]Licht bepaalt de sfeer. Met de juiste materialen en creativiteit creëren wij een impactvolle sfeer voor uw evenement.[/iconbox]

Uitzonderlijk geluid is belangrijk voor elk evenement. Laat ons een systeem op maat ontwikkelen zodat uw publiek het het beste geluid zowel voor als achter in de zaal zal ervaren.

LCD/LED schermen, grote projectieschermen, video registraties. allen niet meer weg te denken op een event.

Licht bepaalt de sfeer. Met de juiste materialen en creativiteit creëren wij een impactvolle sfeer voor uw evenement.

[iconbox type=”11″ icon=”mp-easel” title=”Presentatie technieken”]Alles voor uw presentatie: afleesmonitor, presenter, teleprompter, auto cue, katheders, stemsystemen.[/iconbox]

[iconbox type=”11″ icon=”mp-globe-1″ title=”Web faciliteiten”]Videoconferentie met klanten in het buitenland, meer mensen bereiken door het live streamen van je event ook dit behoort tot de mogelijkheden.[/iconbox]

[iconbox type=”11″ icon=”mp-edit” title=”AV installaties”]Uw kantorencomplex voorzien van de laatste technologieën? Neem contact met ons op.[/iconbox]

Een greep uit onze producties

Meest Recente Instagram Update

Instagram reports: Please check the settings
Oops...
Sorry, this Social Stream cannot be displayed.

Audio

Voor een ieder het perfecte geluid zowel voor als achterin de zaal.

Bij Rena Productions begrijpen we hoe belangrijk de kwaliteit van het geluid is voor uw evenement. Of het nu een live concert, gala, of conferentie betreft, onze getrainde medewerkers zorgen voor precieze timing en een uitstekende audio-ervaring.
We hebben een breed scala van systemen om elke lokatie en elk soort publiek te kunnen voorzien van het beste geluid. Wij stemmen elk systeem af aan de hand van uw eisen en houden rekening met alle verschillende elementen van de productie.
Met meer dan 25 jaar ervaring, hebben we een enorme hoeveelheid expertise en kennis van diverse locaties opgedaan, zodat u verzekerd bent van het perfecte systeem voor elke gebeurtenis en elke ruimte .
Het werken met toonaangevende merken stelt ons in staat om consequent uitstekende resultaten te leveren. Maar het zijn de technici welke het evenement maken, dat is de reden waarom wij werken met getrainde audio specialisten. Al onze medewerkers zijn vriendelijk, kunnen goed werken in hoge stress-situaties en zijn altijd gericht om een vlot verloop van uw evenement te garanderen.

[rd_line color=”#000000″]

Video

Een visuele toevoeging voor uw event.

Het gebruik van grote projectieschermen, LED-displays, naadloze wanden, LCD en LED-monitoren, wij hebben de hardware en de kennis om uw visie te realiseren. Edge blending, 2D / 3D mapping, meerdere schermen – wat u ook wilt laten zien, wij hebben de bijpassende oplossing.
Bijblijven met de nieuwste trends in videoprojectie, is één van de prioriteiten van Rena Productions. Werken met toonaangevende projectoren, zoals Panasonic, Barco en digitale projectie in combinatie met naadloze switchers zoals Barco PDS 3g, Extron en Analog Way, tot aan krachtige mediaservers als Dataton Watchout en Stumpfl engines, stellen ons in staat om visuele ondersteuning van de hoogste standaard te leveren .
Het hebben van de nieuwste technologie is geweldig, maar het is onze technische staf die ons echt onderscheidt. Alle zijn hoog opgeleid en ervaren op hun vakgebied, en zijn blij om met design teams te werken, om iop deze manier de inhoud te creëren welke uw publiek zal doen verbazen. Onze technici zijn vriendelijk en in staat om te werken onder hoge druk.
We hebben een groot scala van 4: 3 en 16: 9 projectieschermen, samen met diverse aangepaste widecreenschermen, bel ons voor meer informatie over de beschikbare formaten.

[rd_line color=”#000000″]

Licht

Een WOW-factor creëren voor uw publiek!

De juiste verlichting accentueert de belangrijke aspecten van uw evenement of zakelijke functie en zorgt ervoor dat presentaties de aandacht krijgen die ze verdienen .

Laatste nieuws

[blog_sc posts_per_page=”4″ type=”type4″ category=”grid” blog_heading_color=”#2c3e50″ blog_text_color=”#a1b1bc” blog_hl_color=”#5ccdd8″ blog_hover_color=”#21c2f8″ blog_border_color=”#ecf0f1″ button_bg=”rgba(255,255,255,0.01)” button_title=”#a1b1bc” button_border=”#ecf0f1″ button_hover_title=”#ffffff” button_hover_bg=”#21c2f8″]

Alle faciliteiten voor uw presentatie

Autocue

Wij leveren complete autocue faciliteiten, voor zowel camera montage als live congres sets.
Eventuele extra afleesmonitoren voor publiek en of spreker behoren ook tot de mogelijkheden.

Katheder

Op zoek naar een plexiglas katheder? Geen probleem deze zit in ons verhuurassortiment.

Presenter

Met de huidige drukte op frequentiegebied is het van belang de juiste middelen te gebruiken zo ook voor de presenters.
Onze presenters zijn voorzien van de laatste ontwikkelingen op zend gebied. De presenter set bestaat uit 1x basis ontvang station met verplaatsbare antenne, 2 wireless remote’s, 1 bedrade remote en een call lamp. Daarnaast zijn onze presenters voorzien van groene laserpointer.

Stemsystemen

Stemsystemen worden veel gebruikt om interactie met het publiek aan te gaan.
Onze stemsystemen werken met fysieke stemkastjes en met uw eigen smartphone of tablet.
Daarnaast is er de mogelijkheid om custom branded event apps te creëren.

ICT mogelijkheden

Zowel voor de PC liefhebbers als de Apple fans zijn er verschillende opties mogelijk.
Zo verhuren wij macbook pro’s, I-pads Intel i7 laptops en media servers.
Allen voorzien van de laatste updates en firmware.

Social media

Social Media! Je kan er niet meer omheen. Maak uw event interactief middels twitter fonteinen.
Deel uw meningen en of vragen met de rest van het publiek of zelfs met de rest van de wereld.
Live twitterfeeds op uw event of wellicht live streaming op facebook.
Photobooth met directe upload mogelijkheden.

Kunnen wij u helpen met uw volgende event?

Neem nu geheel vrijblijvend contact met ons op!

Neem nu contact met ons op!

Adres
Klopperman 29, 2292 JE Wateringen
Telefoon:
+31 (0)70 321 35 37
Email
info@renaproductions.nl

[rd_cf7 b_color=”#e7ecef” button_color=”#15b6ec” button_text_color=”#ffffff” f_space=”fs_medium” height=”208″ id=”4″]

c49ff531-227c-4b8e-9056-1762889dfe82

code slider